hotness 15
Arena Breakout: Infinite
News

Arena Breakout: Infinite lijkt op Call of Duty, maar dan wat realistiser

Schrijf je nu in voor de beta-test

Gepost door

Ontwikkelaar MoreFun Studios heeft aangekondigd dat hun nieuwe multiplayer shooter Arena Breakout: Infinite in mei een beta-test komt. Voor deze test hebben ze mensen nodig. Hou jij van realistische militaire shooters?

Vroeg in mei is het dan zo ver. Dan kunnen fans van shooters helemaal los gaan tijdens de beta-test van Arena Breakout: Infinite. Wil jij meedoen met deze test, schrijf je dan hier in.

Hoewel er nog niet echt bewegende gameplay beelden zijn getoond belooft de ontwikkelaar nogal wat. Zo is deze game free-to-play en zou hij zeer realistisch zijn.

De game speelt zich af in de door oorlog geteisterde Kemona regio waar je het op moet nemen tegen allerlei soorten tegenstanders. Wapens zijn tot in details aan te passen naar jouw behoeftes, zodat je al snel veranderd in een heus moordmachine. Vervelend voor jou als speler is dat jouw tegenstanders dit ook kunnen.

Wanneer de release van de game precies is, kan niet worden verteld. Ook is op dit moment niets bekend over releases op de consoles.

0 reacties op "Arena Breakout: Infinite lijkt op Call of Duty, maar dan wat realistiser"