hotness 14
Todd Howard Cover
News

Bethesda wil sneller games kunnen maken

Lastig als ze zo groot zijn

Gepost door

Hoewel de meeste releases van Bethesda geliefd zijn, zijn het er niet bepaald veel. Tussen games als Fallout 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4 en Starfield zit doorgaans jaren als je nieuwe versies en DLC niet meetelt.

Todd Howard is zich ook zeer bewust van dit feit en laat in een interview met Kinda Funny weten dat het bedrijf kijkt naar manieren om de productie op te hogen. "Weetje, dat kost inderdaad veel tijd. Een van onze focuspunten is er voor zorgen dat ze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, maar ook proberen we manieren te vinden om onze productie op hogen. Wij willen ook niet zo lang wachten. Dat is nooit ons plan, maar we willen er wel zeker van zijn dat we het goed doen."

De context waarin dit naar voren kwam, is de serie van Fallout. Die heeft de franchise in de schijnwerpers gezet, maar zelfs als men nu al zou beginnen aan Fallout 5, dan nog zou het jaren duren voor die er is. En dat gaan ze ook niet doen, want The Elder Scrolls VI staat eerst nog op de planning.

"Ik kijk naar wat we doen met de franchise en vraag mij dan hardop af of we ons nog goed voelen over hoe we Fallout als een franchise aanpakken. Wanneer verschijnt het tweede seizoen? Wat doen we op mobiele devices? Wat doen we met 76? Als ik met mijn vingers kon knippen en alles meteen klaar zou hebben staan, zou ik dat doen, maar het belangrijkste is dat we alles van een hoog niveau afleveren."

0 reacties op "Bethesda wil sneller games kunnen maken"