hotness 22
Fallout Wallpaper-7
News

Fallout 4 is de meest verkochte game in Europa van de afgelopen week

Dit is allemaal te danken aan de gelijknamige serie op Amazon

Gepost door

Fallout is weer helemaal hip. Ik lees de timeline weer eens door, speel Fallout 4 en geef zelfs Fallout 76 een kans. Deze game heb ik een aantal jaar geleden bijna huilend door het raam geflikkerd, maar het is en blijft Fallout en ik hou van deze games. Ik ben de enige niet. Gamesindustry.biz heeft een artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat Fallout 4 sinds de Amazon-serie bovenaan de lijstjes staat van meest verkochte games.

Dit klinkt mooier dan het werkelijk is. Op Steam was de game te koop voor nog geen €5,00. Deze korting is overigens inmiddels voorbij, maar is toen veel verkocht. Ook voor de PlayStation was de game bijzonder goedkoop te krijgen.

In de lijst is ook duidelijk te zien dat de Fallout games weer in trek waren in Europa, want Fallout 76, Fallout: New Vegas en Fallout 3 staan netjes op de 8, 9 en 10.

Als schrijver van dit artikel en volledig zonder mening over hoe geweldig deze serie wel niet is, kan ik iedereen de Amazon-serie van harte aanbevelen. Bij deze daarom nog eens de trailer.

0 reacties op "Fallout 4 is de meest verkochte game in Europa van de afgelopen week"