hotness 13
The Hungry Lamb Cover
News

Ontdek nu zelf de gruwels van The Hungry Lamb

Een duistere visual novel gesitueerd in China

Gepost door

Ongeacht waar ter wereld je zoekt, vind je volksverhalen gevuld met monsters, youkai of demonen. Bovennatuurlijke wezens die op mensen jagen spreken een soort primitieve angst aan voor ons als de soort bovenaan de voedselketen.

The Hungry Lamb speelt in op dit onderwerp door je in de schoenen van een crimineel te plaatsen. Wanneer hij een opdracht krijgt om vier jonge meisjes naar een edelman te brengen, kijkt hij niet direct raar op. Wat hun lot gaat worden, kunnen we immers allen waarschijnlijk reeds invullen.

De waarheid blijkt echter vele malen erger. Deze prins is een zwijndemoon, die de meisjes met huid en haar verorberd. Staat jouw defecte morele kompas dit onrecht toe? Of vecht je voor de veiligheid van het kwartet? Je kunt nu zelf The Hungry Lamb spelen en een van de negen eindes ontgrendelen om daar achter te komen.

''The Hungry Lamb behoudt een soortgelijke toon ten opzichte van onze eerste titel The Peach Blossom Spring en speelt in op diens sterke punten met verbeterde pacing en schrijfwerk,'' schrijft Ji Ling, Producer van Zerocreation Games. ''We kijken er naar uit om spelers van alle regio's te zien genoten van dit duistere verhaal en een onvergeetbare reis te laten beleven.''

0 reacties op "Ontdek nu zelf de gruwels van The Hungry Lamb"