hotness 0
News

Deze games kun je spelen in Steam Next Fest

Gepost door

Enkele jaren geleden hadden we nog nooit van Steam Next Fest gehoord, maar nu lijkt het wel alsof ze elkaar steeds sneller opvolgen. De volgende editie staat immers alweer voor de deur.

En zoals jullie van ons gewend zijn, hebben wij de games verzameld waarvan we weten dat ze een demo krijgen en waarvan we denken dat ze de moeite waard zijn. Natuurlijk is dit maar een korte lijst die uitgebreid kan worden, dus als je het gevoel hebt dat er iets mist, ben je meer dan welkom dit te melden op onze Discord. Dat gezegd hebbende is hier wat in ons oog is gesprongen:

Rough Justice 84

Sta aan het hoofd van een beveiligingsbedrijf en laat het floreren. Zorg voor bescherming, vang criminelen en zorg ervoor dat situaties goed aflopen voor zowel de klanten als het personeel.

Speel de demo op Steam.

Overrogue

Het oogt misschien als een klassieke JRPG van een uitgever die erom bekendstaat, maar laat je niet voor de gek houden. Overrogue is een roguelite die je speelt door middel van kaarten. Bouw jij het beste deck of laat je je in de kaarten kijken?

Speel de demo op Steam.

Sker Ritual

Grijp je vrienden en zoveel mogelijk wapens. Allerlei afgrijselijke wezens staan je naar het leven en je gaat de nacht niet doorkomen in jouw eentje. En ja, zoals de naam al doet vermoeden is dit een game in hetzelfde universum als Maid of Sker.

Speel de demo op Steam.

Garden Simulator

Peter liet het jullie eerder deze week al weten, maar in deze lijst mag hij niet ontbreken: Garden Simulator. En wat moeten we nog meer zeggen? De naam zegt immers alles.

Speel de demo op Steam.

Sapiens

Ook over deze demo kon je al eerder lezen, maar daar de game pas enkele dagen geleden werd onthuld heb je het allicht gemist. In Sapiens moet je een prehistorische beschaving opbouwen, maar dan op veel persoonlijkere schaal als wat je allicht gewend bent van dit genre.

Speel de demo op Steam.

End of Lines

In een toekomst waarin klimaatverandering zijn stempel op de aarde heeft gedrukt, volg je in End of Lines een familie die probeert te overleven in deze barre omstandigheden.

Speel de demo op Steam.

Great Houses of Calderia

Als de rechtmatige opvolger van jouw nobele huis, rust het verzekeren van diens toekomst op jouw schouders. Sluit verbonden, voer oorlogen en zorg voor nageslacht in deze grootse strategy game. Of krijg een voorproefje in deze video.

Speel de demo op Steam.

Power Chord

Het is de Battle of the Bands. Sla de juiste noten aan en speel de juiste kaarten en zorg zo voor een daverend applaus. Maar laat je niet in de kaarten kijken, want dan kan het doek snel vallen.

Speel de demo op Steam.

Trepang 2

Wanneer kogels je om de oren suizen en bloed vloeit als bier in een studentenvereniging, zijn er maar weinig games waarin je kunt zitten. DOOM of Wolfenstein bijvoorbeeld. Of in Trepang2, zoals je ziet in deze trailer.

Speel de demo op Steam.

One More Gate

Een strategic deck builder in het universum van Wakfu, welke pas gisteren werd onthuld en je nu al kunt spelen.

Speel de demo op Steam.

Foretales

Wederom een kaartspel, maar dan vol dieren en een verhaal dat alle kanten op kan gaan. Je kunt de wereld redden, maar hem ook verdoemen.

Speel de demo op Steam.

Destroy All Humans 2

Terroriseer de mensheid als Crypto. De gewelddadige alien uit het eerste deel is terug en heeft meer manieren om chaos te veroorzaken dan ooit tevoren.

Speel de demo op Steam.

Cultic

De dood houdt jou niet tegen! Sta op uit jouw graf en stop cultisten er met bosjes tegelijkertijd in in deze retro ogende first-person shooter die teruggrijpt naar de tijd van DOOM en Duke Nukem.

Speel de demo op Steam.

Frozen Flame

Verken deze MMO in deze stervende wereld van draken. Enkel een handjevol met de Frozen Flame kunnen weerstand bieden en natuurlijk ben jij er een van.

Speel de demo op Steam.

Zombie Cure Lab

Games waarin je zombies om moet leggen zijn talrijk, maar wat als je de schuifelde lijken kon genezen en er reguliere mensen van kon maken? Dat ontdek je in Zombie Cure Lab.

Speel de demo op Steam.

Hammer of Virtue

Grijp je hamer en sloop alles: vijanden én omgevingen. Dat ziet er niet alleen leuk ook, maar heeft ook nog invloed op de gameplay.

Speel de demo op Steam.

Sigil of the Magi

Deckbuilders zijn populair deze Steam Next Fest. Combineer dit met roguelike-elementen en turn-based strategy om Sigil of the Magi te krijgen.

Speel de demo op Steam.

RIPOUT

Grijp wederom jouw vrienden en overtuig ze er ditmaal van om zeven kleuren stront te schijten in RIPOUT. Gelukkig zijn jullie samen én bewapend...

Speel de demo op Steam.

Nitro Kid

Een, zeg het met me mee, roguelike deckbuilder. Het thema ditmaal? Kung fu vechters met een cyberpunk-smaakje.

Speel de demo op Steam.

Lone Ruin

De kogels vliegen je om de oren in deze twin-stick shooter met een fantasy-thema. Gelukkig heb je zelf ook voldoende vuurkracht!

Speel de demo op Steam.

Impaler

Een game die in veel opzichten te vergelijken is met het eerder genoemde Cultic, alleen ga je ditmaal gewoon weer naar de goede oude onderwereld om demonische kont te schoppen.

Speel de demo op Steam.

Hyper Gunsport

Een game die al vaker op onze homepage heeft gestaan. In Hyper Gunsport worden volleyballen en vuurwapens met elkaar gecombineerd voor een hilarisch, chaotisch en hopelijk vermakelijk resultaat.

Speel de demo op Steam.

Curse of the Sea Rats

Piraten krijgen hun vet wanneer ze in ratten worden verandert door een kwade heks. Maar deze schavotten gaan niet bij de pakken neer zitten en vechten om normaal te worden in deze ''ratroidvania''.

Speel de demo op Steam.

Potion Permit

In een afgelopen dorpje ben jij als apotheker hetgeen dat het dichtste bij een dokter komt. Onderzoek zieken, stel hun symptomen vast en brouw drankjes die ze, hopelijk, genezen.

Speel de demo op Steam.

Super Bullet Break

Alles wordt beter met waifu's. Zels roguelites! Red de wereld van online games van een kwaadaardige AI in Super Bullet Break.

Speel de demo op Steam.

Unknown Number

Een ''first-person talker'' waarin je het spel volledig bestuurt met jouw stem. Hopelijk werkt het beter dan Siri...

Speel de demo op Steam.

Fabular: Once Upon a Spacetime

Een unieke roguelike die zich afspeelt in een science-fiction middle ages setting. Denk Warhammer 40K, waar zonder een stuk minder melodramatisch!

Speel de demo op Steam.

Never Awake

Een twin-stick shooter warin je jouw eigen nachtmerries moet overwinnen. En net zoals echte dromen, zijn die lang niet altijd logisch.

Speel de demo op Steam.

Escape Academy

Een escape room-spel, maar dan net wat groter dan je doorgaans in het echt ziet. Speel alleen of met vrienden en ontsnap uit de school.

Speel de demo op Steam.

Moonscars

Een tweedimensionale Metroidvania waarin sterven niet enkel een dreiging is, maar een benodigheid om meer te leren. Hoe dat precies werkt kon je zelf ontdekken.

Speel de demo op Steam.

Update 1: End of Lines, Great Houses of Calderia, Power Chord, Trepang 2 en One More Gate toegevoegd

Update 2: Foretales, Destroy All Humans 2, Cultic, Frozen Flame, Zombie Cure Lab, Hammer of Virtue, Sigil of the Magi, RIPOUT, Nitro Kid en Lone Ruin toegevoegd

Update 3: Impales, Hyper Gunsport, Curse of the Sea Rats, Potion Permit en Super Bullet Break toegevoegd

Update 4: Unknown Number, Fabular: Once Upon a Spacetime, Never Awake, Escape Academy en Moonscars toegevoegd

0 reacties op "Deze games kun je spelen in Steam Next Fest"