Eten en gamen: Wat is er toegestaan?

Eten en drinken achter het toetsenbord is wellicht iets wat niet elke ouder zal toestaan, maar het is een menselijk trekje. Want laten we eerlijk zijn: van gamen krijg je honger. Of je nu al 3,5 uur bezig bent met het oplossen van verschrikkelijke puzzels of al uren lang aliens aan het belagen bent, een hapje en drankje gaan er altijd wel in. En na of tijdens potjes Fifa of Call of duty heb je natuurlijk nauwelijks tijd om zelf iets te maken, in dat geval is eten bestellen misschien een optie. Is er echter een code voor wat wel en niet gegeten mag worden? Wat mogen wij scharen onder Gamefood?

Beste gamer, daar kan ik kort en duidelijk over zijn. Alles, maar dan ook alles mag je onder Gamefood scharen. Eet jij graag een zakje rozijnen tijdens het gamen? Dan ben je legaal bezig! Of het nu echt mannelijk is kun je je afvragen, maar gezond is het in ieder geval wel en fysiek gezien is dat bij gamen wellicht helemaal niet zo’n heel slecht idee. Toch geeft menig gamer de voorkeur aan iets ongezonds. Eten bestellen is dan waarschijnlijk een goed alternatief. Een waslijst kan vervolgens worden opgenoemd, maar wij beperken ons hier tot één van de meest gewilde gerechten: de pizza.

Gamen en eten bestellen ? Pizza natuurlijk !

De pizza mag al sinds jaar en dag gezien worden als één van de makkelijkste maaltijden. Tegenwoordig worden de Italiaanse of Amerikaanse pizza’s gemakkelijk en snel tot aan de deur afgeleverd. Zo zou je bijvoorbeeld met de app of via de website van Pizza.be gemakkelijk en snel eten kunnen bestellen. Na dat je online eten gaat bestellen hoef je enkel de deur open te doen, vriendelijk te lachen en wat briefgeld uit je mouw te schudden is hier het recept voor een heerlijke versnapering. Heb je geen geld in huis? betaal dan veilig en gemakkelijk via internet. Word je het pizza eten dan niet een keer zat? Natuurlijk niet! Pizza is er in alle soorten en maten. Met Amerikaanse of Italiaanse bodem. Smaken te over.

Gamefood in de puurste vorm

Speciaal voor jullie heeft de redactie van GameQuarter een schema samengesteld waaruit jij kunt afleiden welke pizza het beste bij het moment past. Of je ook daadwerkelijk trek hebt in een pizza met deze ingredi√ęnten, dat laat ik aan u over. Wil je Gamefood meemaken in zijn puurste vorm, bestel dan je eten volgens onderstaande richtlijnen.

Spel of Genre/Setting Pizza

Een willekeurige Mario-game - Neem een pizza die rijkelijk belegd is met paddenstoelen. Champignons volstaan. Groene en rode paprika‚Äôs, traditioneel in de kleuren van Mario en Luigi zijn ook een aanrader. De gebroeders zullen het √ľberhaupt toejuichen dat je een Italiaans gerecht gaat verorberen.

Call of Duty, Battlefield of andere first-person shooters - Aangezien je toch al uren dingen aan het afvuren bent, kun je ook nog wel wat vlammends in je mond nemen. Pepperoni, Jalapenos (on a stick)… keuze te over!

The Sims, The Settlers of andere strategy of construction & management games - Deze games en genres vergen doorgaans veel overzicht en bevatten een gevarieerd aanbod. Hier hoort uiteraard een pizza van kwaliteit bij. Een pizza met structuur, een kunstwerk. Neem een pizza met een indrukwekkende naam of met een waslijst aan ingredi√ęnten. Bekijk vervolgens goed hoe alles op de goudbruine bodem terecht is gekomen. Wellicht put je er zelfs inspiratie uit!

Dead or Alive, Uncharted of andere tropische games -
Zon, zee, strand! Jawel, ook bij deze gelegenheid past een pizza op maat. Een zoete pizza is hier prima voor geschikt. Denk bij voorbaat aan de pizza Hawai, welke rijkelijk is belegd met ananas!

BioShock 1&2, of andere waterige spellen -
Bij water hoort vis! Het is dus tijd om een visrijke pizza te laten bezorgen! Ansjovis, tonijn…voor iedereen wat wils!

FIFA, Pro Evolution Soccer of andere sportgames - Sportgames worden doorgaans gespeeld door mannen en mannen willen zoveel mogelijk vlees! Neem dus een pizza met veel gehakt of shoarma. Daar kun je nooit de plank mee misslaan.

Reacties

Dave van Steenberge op Donderdag 19 september 2013 om 10:52

Subtiel is dit nu ook weer niet he..

David Dejaeghere (Q Administrator) op Donderdag 19 september 2013 om 13:21

 Dat is ook niet de bedoeling :-). 

Dave van Steenberge op Donderdag 19 september 2013 om 19:11

-1

Sil Hendriks (GameQ Redactie) op Donderdag 19 september 2013 om 19:53

We maken er geen geheim van dat het reclame is Dave :). Een site onderhouden en updaten kost geld en daarvoor zul je als bedrijf toch aan advertenties moeten wagen. Ik heb persoonlijk liever dit dan van die reclame die je scherm overneemt en waar je tien seconden op moet wachten om het weg te drukken.

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner