hotness 0
News

FunQuarter #12

Gepost door

                                                                Awwe

Elke paar jaar gooien Nintendo en GameFreak weer een nieuwe lading Pokémon op ons af. Op die manier blijven de games als warme broodjes over de toonbank rollen en haalt Nintendo bakken vol geld binnen. Maar komt het de Pokémon games wel ten goede?

                                                                Trick or treat!

Iedereen houdt van zoetigheid, zelfs als het digitaal is! Daarom nemen alle game helden met Halloween een avondje vrij, maar van sommige gewoontes komen ze desondanks maar moeilijk af.

 

                                                             De beste baan

Als gamejournalisten hebben wij natuurlijk een droomjob. Maar alles kan beter, en dat geldt ook hiervoor. Daarom waren we zo blij met deze zeven tips om onze baan net dat beetje beter te maken.

                                                           Gamebabe

Met Oculus Rift en Project Morpheus komt het vertoeven in een virtuele wereld opeens heel dichtbij. Maar zelfs daar blijven sommige dingen hetzelfde. Wat kunnen we zeggen? Tetten!

 

                                                           IMPOSSIBRU!!!

In Korea zijn games hot, heel hot. MMORPG's schieten er al paddestoelen uit de grond, maar ook populaire eSports games als League Of Legends en Starcraft worden er op hoog niveau gespeeld. Dat klinkt als een hemel, tot...

                           Toen was een tuinbroek niet zo'n goed idee meer

Mario herkennen we allemaal aan zijn kenmerkende rooie pet, zijn bierpens in een tuinbroek en zijn pornostache. Maar die outfit is niet geschikt voor alle gelegenheden, iets waar de Mario broers achter komen als ze wereld vijf betreden.

 

                                                           Toch net even iets anders

De Prince Of Persia franchise gaat alweer een tijd mee. Maar sinds de Sands Of Time triologie, is de franchise in populariteit weg gezakt. Wie beter dan Will Smith om een duwtje in de goede richting te geven?

                                                             Wallpapers

Jullie kennen het ondertussen wel. Een nieuwe week, vier nieuwe wallpapers en opslaan via rechtermuisknop. Zonder gedoe hebben we deze week daarom Naruto, Gears Of War, Battlefield en Assassin's Creed.


                                                           Wie zou dit nog meer kopen!

Geen tekst! Gewoon kijken naar pure epicness!

0 reacties op "FunQuarter #12"