hotness 0
News

FunQuarter #15: The Pokémon Edition

Gepost door

Wanneer we het internet afspeuren naar nieuw materiaal voor onze wekelijkse FunQuarter, valt het op dat Nintendo-gerelateerd materiaal oververtegenwoordigd is. En binnen die groep spant Pokémon ongetwijfeld de kroon. Om deze voorraad enigszins weg te werken, is er deze week een Pokémon special.

                                                              Brock-vision

Het gezicht van Brock is al sinds jaar en dag het onderwerp van zowel discussie als spot. Dat kan anno 2014 echt niet meer! Iemand belachelijk maken om zijn uiterlijk is gewoon not done. Daarom mag nu iedereen Brock zijn.

                                                             Rusty is back

In een special over Pokémon, mag 's werelds slechtste trainer niet ontbreken. Nee, ik heb het eens niet over Ash 'altijd 10' Ketchum, maar over Rusty. Zijn Kakuna is zo slecht getraind, dat hij zelfs liever met Team Rocket mee gaat.

 

                                                        Luiheid kent zijn grenzen

Snorlax kennen we natuurlijk allemaal als de grote slaapkop die op verschillende plekken in de Pokémon-games je pad versperde met zijn middagdutje. Maar als dit gevaarte wakker is, is het best een formidabele tegenstander. Alleen jammer dat het hem zes generaties aan Pokémon-games gekost heeft.

                                                           De Pokérap is up to date

Als je de eerste generatie Pokémon anime nog kent, ken je ongetwijfeld ook de Pokérap die als slotmuziek kwam. Met vijf nieuwe generaties en honderden nieuwe Pokémons werd het dan ook hoog tijd deze te updaten, maar dat ging niet bepaald gladjes.

                                                  Er is een tijd en plek voor alles

                                                           Hoe oud is Ash?

Net zoals Brocks gezicht, is ook de leeftijd van Ash Ketchum zoals eerder aangehaald een punt van discussie. Als we de anime mogen geloven, is de hopeloze nieuweling nog altijd tien...of toch niet?

 

                                                            Rock hard baby

                                                           Wallpapers

Net zoals je alle Pokémon moet vangen, moet je alle toffe Pokémon wallpapers in je bezit hebben. Wij hebben er tien verzamelt, welke je op ware grootte kan downloaden door er met je rechtermuisknop op te klikken en op opslaan als je drukken.


                                                     Wie zei dat evolutie iets goeds is?

0 reacties op "FunQuarter #15: The Pokémon Edition"