hotness 0
News

FunQuarter #17

Gepost door

                                                                  Devolution!

Het zal je maar gebeuren. Na lang zoeken heb je eindelijk iemand gevonden die je Porygon op en neer wilt ruilen, zodat het een Porygon2 wordt. Dan zet je je nieuwe aanwinst in tegen een Pokémon als Sharpedo of Druddigon en dit is het gevolg.

                                         Weet jij waar potions van gemaakt zijn?

Potions zijn voorwerpen die je standaard vind in vrijwel elke game die fantasy invloeden heeft. The Legend Of Zelda is hierop geen uitzondering. Maar wat zit er in die potions dat ze zo verdomd krachtig maakt? Niet veel bijzonder naar het schijnt.

 

                                                          Apply water to burned area

                                                           Wachten is lastig

Als je een geweldige game uitspeelt, maar het verhaal duidelijk naar een vervolg hint, wordt het wachten ondragelijk. Je wilt op zo'n moment niets liever dan weten hoe het verder gaat. Zo voelen niet alleen gamers zich.

                                                           De horror!

                                                           Nintendo voor kinderen?

Nintendo heeft al jaren een sterke associatie met een minderjarig publiek. Maar als je iets dieper kijkt zie je dat er soms best wat lugubere lagen onder de kleurtjes zitten. Denk maar eens aan Earthbound, een van de culthits van de Japanners.

                                                          Verkeerde universum Goku

                                                          Wallpapers

GameQuarter wilt graag dat je na het lachen met onze FunQuarter nog aan ons denkt. Daarom krijg je bij elk deel een aandenken mee. Dit zijn wallpapers. Je kunt deze hieronder downloaden door op de afbeeldingen te drukken met je rechtermuisknop en dan op opslaan als te klikken. Deze week hebben we Borderlands, Danganronpa, Assassin's Creed & Danny Phantom.


                                                          Je bent perfectionistisch of niet

0 reacties op "FunQuarter #17"