Op vakantie in een game: de mooiste vijf locaties uit Forza Horzion 3

Forza Horizon 3
27/09/2016
Racing
ja
PC, Xbox One

Een vakantie naar Australië is natuurlijk niet gratis en lang niet iedereen heeft dit prachtige land met eigen ogen kunnen ontdekken. Vanaf volgende week is er echter een zeer aantrekkelijke compromis: in plaats van 25 uur te vliegen kun je ook in een dikke bolide stappen en zo Australië aanschouwen. Wij zetten de vijf locatie op een rij die zeker moet bezoeken.

The Great Ocean Road

Deze immens lange weg langs de zuidkust van Australië is 240 kilometer lang en komt langs het bekende Port Campbell National Park en de Twaalf Apostelen, acht rotsen waar toeristen met een helikoper overheen vliegen. In plaats van het asfalt te volgen, kun je in Forza Horizon 3 echter ook het zand opzoeken om eens flink af te koelen.

Sydney

Wanneer de zon in de haven van de hoofdstad van het land is gezakt, kun je deze het beste bezoeken. De lichten zorgen voor een prachtig uitzicht, met hoge gebouwen en natuurlijk de Sydney Opera House. De smalle straten leveren totaal andere races op dan op de rest van het eiland.
Tropical Queensland

Australië is rijk aan natuur en de jungle van Tropical Queensland is misschien wel het hoogtepunt.  De modderige wegen liggen vol met plassen, dus het is verstandig om een buggy te nemen als je hier écht wilt knallen.

Tropical Queensland

Australië is rijk aan natuur en de jungle van Tropical Queensland is misschien wel het hoogtepunt.  De modderige wegen liggen vol met plassen, dus het is verstandig om een buggy te nemen als je hier écht wilt knallen.

The Outback

The Outback is letterlijk een achterhoek van het land en daarom vind je hier behalve rotsen en zand niet bijster veel. Gelukkig ben je met de collectie aan radiozenders nooit alleen, maar kun je ook lekker genieten van de stilte.

The Yarra Valley

In deze vallei zijn de wegen gelukkig wel van asfalt en kun je meer circuitraces tussen de hoge bomen en druivenvelden. Er schijnt ook behoorlijk wat wijn geproduceerd te worden in The Yarra Valley, maar helaas voor jullie racefanaten gaat dit niet goed samen.

Vanaf vandaag ligt de Ultimate Edition van Forza Horizon 3 al in de winkels en iedereen met EA Acces kan ook al aan de slag met de standaard versie van de game. Dinsdag 27 september kan iedereen offcieel op vakantie op de Xbox One en PC.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner