Vijf coole game features voor een geslaagde kerst

Kerstfeestjes bij de familie kunnen een ware beproeving zijn. Je aanwezigheid op dergelijke gelegenheden doet je niet enkel kostbare gaming tijd verliezen, maar je wordt ook met een aantal ergerlijke situaties geconfronteerd. De ingrediƫnten voor een geslaagd (of meer genietbaar) kerstfeest bevinden zich echter in de games die we spelen. GameQuarter presenteert je graag vijf game features die je leven tijdens een kerstfeestje eenvoudiger zouden maken.

Uitdaging 1: De hapjes worden voor je ogen weg geroofd

Oplossing: Hidden Blade Gauntlet (Assassinā€™s Creed)

Voor wie vaak zijn favoriete hapje weggestolen ziet worden, is een Hidden Blade Gauntlet de oplossing. Hiermee kun je met een simpele polsbeweging elk hapje opprikken. Je zult alvast nooit meer tevergeefs op zoek moeten gaan naar een cocktailprikker, of je handen vuil moeten maken. Je kiest, bij interesse, wel beter die Gauntlet waarvoor je geen ringvinger moet opofferen.

Uitdaging 2: Je stukje kerstkalkoen is koud wanneer je het op je bord krijgt

Oplossing: Blades of Chaos (God of War)

Zelfs de goden hebben geen beter snijmateriaal dan de Blades of Chaos. Welke messen zouden dan ook beter kunnen zijn om snel en efficiƫnt de kerstkalkoen te versnijden? Gepruts met een groot bot of stoffig elektrisch mes behoren tot het verleden, dankzij je Blades. Met de bijhorende ketens snij je bovendien van op een afstand de kalkoen aan. Daarbij zorgen de inherente vlammen rond de zwaarden ervoor dat het vlees lekker warm blijft. Warm vlees in ruil voor je ziel: een koopje, toch?!

Uitdaging 3: Je moet je plekje in de zetel verlaten om je kerstcadeautje te halen

Oplossing: Riley, de gevechtshond (Call of Duty: Ghosts)

Met een goed getrainde hond als Riley kun je vele richtingen uit. Neemt een oom of tante telkens je plekje in de zetel in wanneer je rechtstaat? Geef Riley het bevel je plaats te bewaken. Moet je gaan kijken of de oven al warm is? Laat Riley naar de keuken gaan en gebruik de camera in zijn uitrusting om dat te checken. Moet je naar de kerstboom om je pakje, terwijl je net goed zit? Geef Riley een apport-commando en het pakje komt naar jou. Misschien moet je die hondenschool toch maar eens overwegen.

Uitdaging 4: De gespreksonderwerpen aan tafel zijn verschrikkelijk saai

Oplossing: Character Switcher (Grand Theft Auto V)

Tijdens het eten vond je de gespreksonderwerpen al op het randje en jouw pogingen om over games te beginnen lijken maar niet aan te slaan. Een Character Switcher is wat je nodig hebt. Met een druk op de knop verlaat je je eigen gedaante, krijg je een mooi overzicht van je huis en stad en kom je terecht in de schoenen van een van je vrienden. Je moet dan natuurlijk wel hopen dat je kameraad iets leukers aan het doen was dan jij voor je switchte.

Uitdaging 5: Het is tijd voor de afwas

Oplossing: Form Morpher (Knack)

Een van de nadelen van groter worden, is dat je tijdens familiefeestjes verwacht wordt om je volwassen te gedragen en mee te helpen. Na het eten gaan je neefjes met hun nieuwste games aan de slag, maar jij wordt gevraagd aan de afwas. Met een Form Morpher zou je echter terug tijdelijk kleiner kunnen worden en je zo ongemerkt bij de spelende kleinsten van de familie kunnen voegen. Wanneer zij naar bed moeten, verander je dan gewoon terug naar je grote zelf. Win/win!

Discord

Hot
EnquĆŖte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner