hotness 0
News

Volg hier Microsoft's persconferentie LIVE

Gepost door

Vanavond is het dan zover. Na maanden van speculatie doet gigant Microsoft om 19:00 de nieuwe Xbox uit de doeken. Niet alleen de nieuwe Xbox zal ten tonele verschijnen, ook FIFA 14 en Call of Duty: Ghosts zullen voor het eerst worden getoond. Uiteraard heeft de persconferentie naast deze twee games nog meer in petto voor ons en dat moet worden gevolgd!

GameQuarter heeft vanavond meerdere redacteuren klaarstaan om vanaf 19:00, wanneer de persconferentie begint, LIVE verslag uitbrengen van het hele gebeuren. Je hoeft dus niets te missen van Microsoft's perspraatje! Druk regelmatig op F5 om nieuwe updates te zien verschijnen, daar de pagina niet zichzelf ververst.

Praat daarnaast gerust mee via Facebook of via onze site zelf. Dit kan door onder dit nieuwsbericht te reageren!

20:04 Dit was het einde van de onthulling van de nieuwe console: de Xbox One. Meer informatie wordt vrijgegeven op de E3 die zal plaatsvinden op 11 juni. Wat vonden jullie ervan?

20:00 Er wordt een indrukwekkende Call of Duty: Ghosts trailer getoond. Hierin zijn prachtige graphics te zien, en een interessant verhaal.

19:58 Een Activision-medewerker vertelt ons dat dit niet alleen de mooiste Call of Duty zal zijn, maar ook de beste die ze ooit gemaakt hebben. Klinkt veelbelovend! Wat denken jullie?

19:52 Er wordt een première getoond van de nieuwe Call of Duty: Ghosts, die als eerste beschikbaar zal zijn op de Xbox One. Er wordt een geheel nieuw verhaal beschikbaar gesteld en er wordt afstand genomen van de vorige Call of Duty's.

19:50 De mensen worden bedankt voor de goede feedback en alle hulp om de nieuwe Xbox One te helpen ontwikkelen.

19:45 Bonnie Ross komt het podium op om te vertellen over de Halo franchise. Er komt een Halo televisie serie. Hiervoor is er een samenwerking tussen 343 Industries en de enige echte Stieven Spielberg.

19:42 Phil vertelt dat er momenteel 15 nieuwe games in ontwikkeling zijn, waarvan 8 nieuwe franchises. Interessant!

19:38 Phil zegt dat Forza Motorsport 5 beschikbaar zal zijn bij de lancering van de Xbox One. Meer volgt op de E3. Als volgende is Quantum Break aan de beurt.

19:35 Phil Spencer komt wordt verwelkomd op het podium. Hij vertelt ons over de beroemdste franchises, die een deel zullen uitmaken van Xbox One. Hierbij wordt begonnen met: Forza Motorsport 5

19:28 Andrew Wilson betreedt het podium. Hij stelt EA Sports Ignite voor. Een promotiefilmpje hierover wordt gestart

19:26 Marc Whitten vertelt dat er wereldwijd 300.000 servers online worden gesteld.

19:25 Smartglass is wederom aanwezig bij de Xbox One.

19:24 De controller is nu aan de beurt. Een nieuw design is gemaakt door en voor gamers.

19:23 De nieuwe kinect wordt onder de loep genomen. Een resolutie van 1080p zorgt ervoor dat we kunnen genieten van prachtig beeld en dat het menselijk lichaam zo perfect mogelijk wordt waargenomen.

19:20 Marc Whitten komt het podium op. Hij vertelt over het design en de hardware die erin verborgen zit. Deze worden achteraf duidelijk gemaakt hier op de website. Hij vertelt ook over de Xbox One Architecture. Drie besturingssystemen komen hierbij samen. Eén daarvan is voor het prachtig beeld, de tweede is voor de interactiviteit tussen game en gamer. De derde is om deze twee samen te brengen en allen te combineren tegelijkertijd.

19:16 Xbox One Guide wordt getoond. Zo kan je alle lokale televisie-programma's in een lijstje bekijken, en via je stem door alle kanalen bladeren. Je kan er ook favoriete films en series in opslaan.

19:13 Yusuf verteld ons over de "Snap Mode" van de Xbox One. Dit geeft ons de mogelijkheid om twee dingen tegelijk te doen op je scherm. Er wordt voorgetoond dat wanneer je een film kijkt, je tegelijk met iemand een skype gesprek kan houden.

19:11 De nieuwe console reageert op jou stem, en geeft je de mogelijkheid om snel te switchen tussen alle mogelijkheden die de console ondersteund. Zo kan je snel tussen televisie, film, muziek en games wisselen.

19:09 Yusuf Mehdi komt het podium op. HIj gaat vertellen over de All in One ervaring. Persoonlijke profielen die je stem herkennen worden beschikbaar. Het nieuwe dashboard wordt ook getoond.

19:06 Het is bekend! De Xbox One! Prachtige design-beelden worden getoond. De console gebruikt een systeem dat jou meteen herkend. De nieuwe controller staat ook meteen in de kijker.

19:04 Don Mattrick komt het podium op. Hij zegt dat het eindelijk tijd is voor een nieuwe generatie gaming. Eerst verteld hij over de historie van de xbox en gaat zo de evolutie door.

19:00 De presentatoren verwelkomen ons! Spannend!

18:45 Goedenavond allemaal! Over een kwartier zal Microsoft aftrappen en zullen we te weten komen wat het bedrijf tegenover de PlayStation 4 gaat stellen. Zal Microsoft wel meteen het design vrijgeven? Of houden ze dat net als Sony achterwege? De vraag is of Microsoft hier een spetterende show van gaat maken, want naar alle waarschijnlijkheid zullen ze het echte vuurwerk bewaren voor de E3.


 

0 reacties op "Volg hier Microsoft's persconferentie LIVE"