25 to Life

25 to Life
01/06/2007
Action, First-person shooter
ja
PC, PlayStation 2, Xbox

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

In 25 to life worden jou als gamer twee zijdes van de medaille voorgeschoteld. Sommige delen van de game zul je spelen als crimineel 'Freeze' en op andere momenten ben je een politieman genaamd 'Williams'.

Het verhaal begint bij Freeze. Hij is crimineel en verdient veel geld op een verkeerde manier. Zijn vrouw is het er niet mee eens en wil dat Freeze stopt. Zelf wil hij dat ook, maar zijn vriend Shaun is het daar niet mee eens. Onder druk van een pistool besluit Freeze mee te werken aan een laatste klus: Een drugsoverdracht. Dit loopt echter niet als gepland waardoor Freeze nog tal van andere dingen moet doen. Ook Williams is speelbaar in diverse missies.

Er zijn ontzettend veel wapens en eigenschappen in de game aanwezig. Naarmate het spel vordert wordt dit alsmaar meer. Naast de singlepayermode is er ook nog een onlinemode. Hierin kun je met maarliefst zestien personen tegelijk spelen in twee teams. Het ene team staat aan de goede kant, terwijl de andere kant bestaat uit zware criminelen. Via een koptelefoon kan men met elkaar communiceren online. De game kent veel bekende muziek van onder andere 2Pac, DMX en Xzibit.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner