Angry Birds

Angry Birds
10/12/2009
Action, Puzzle
nee
PC, PSP, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii, 3DS

Ratings

Stem (1 stem)

85

Gelieve in te loggen om te stemmen.

In Angry Birds nemen spelers controle over een zwerm boze vogels die proberen de eieren terug te krijgen die zijn gestolen door een groep van gemene groene varkens.

Bij elk level zijn de varkens beschermd door een constructie van wisselende materialen, zoals hout, glas en steen. Het doel van het spel is om alle varkens te vernietigen. In hogere levels van het spel zijn er explosieve kratten en rotsen te vinden. Deze materialen kunnen door de vogels worden gebruikt om moeilijk te vernietigen varkens te bereiken.

Elk level start met het nummer, de typen en de volgorde van de vogels. Als alle varkens zijn vernietigd is het level bereikt, hetgeen aangeduid wordt met een orgasmisch muziekje; vervolgens is het mogelijk om het volgende level te spelen. Als niet alle varkens vernietigd zijn volgt een honend gegronk. Punten kan je krijgen voor het vernietigen van een varken, maar ook door varkens te beschadigen. Ook krijg je punten als de uit en ijs en/of hout bestaande delen van de constructie schade oplopen. Bonus punten zijn te krijgen voor alle ongebruikte vogels. Bij het voltooien van een level krijgt de speler een, twee of drie sterren, afhankelijk van de behaalde score. Spelers kunnen elk level overdoen teneinde een zo hoog mogelijk score te behalen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Angry Birds nieuwsberichten

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner