Crysis 3

21/02/2013
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Crysis 3 draait nog steeds rond Prophet. Hij wordt door zijn oude vriend Psycho uit gevangenschap bevrijdt. Al snel blijkt dat New York een volledige methamorfose ondergaan heeft.

De organisatie CELL, die hunkert naar werelddominantie, heeft de stad overspannen met een Nanokoepel. Deze wordt de Liberty Dome genoemd en transformeerde New York om in een jungle. De aliens uit de voorgaande delen moeten, op enkele na, volledig uitgeroeid zijn. Toch weet CELL per ongeluk het alienras Ceph terug tot leven te wekken. Prophet en Psycho moeten de wereld van de ondergang redden, maar tussendoor wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

De speler kan weer gebruikmaken van de functies van het Nanosuit om zich tijdelijk beter te beschermen of onzichtbaar te maken. Naast een singleplayercampagne kan de strijd verder gaan in de online multiplayer. Hier zijn er acht verschillende modi, waaronder de Hunter-mode. Hierin gaan twee spelers in Nanosuit op pad om de anderen, in dit geval CELL-soldaten, op te jagen. Die twee zijn onzichtbaar en gewapend met een boog Degene die het langst weet te overleven, krijgt de grootste beloning. Spanning is dus verzekerd.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Crysis 3 nieuwsberichten

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner