Gears of War

Gears of War
09/11/2007
17/11/2006
Action, Third-person shooter
ja
PC, Xbox 360

Ratings

Stem (2 stemmen)

87

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Gears of War speelt zich af op de planeet Sera. Jij speelt Marcus Fenix, een ex-militair die in de gevangenis heeft gezeten. Marcus komt echter gelijk al in het begin van het spel uit de gevangenis. Hij gaat dan samen met de COG-squad erop uit om het buitenaardse ras de Locust te verdrijven.

Gears of War is een derdepersoons shooter. Het is heel belangrijk om telkens cover te zoeken achter een muur of iets anders waar je achter kunt schuilen, doe je dit niet dan zal het heel snel met je gedaan zijn. Door simpel op de A knop te drukken zal Marcus achter een object gaan. Wanneer je achter iets zit kun je nog altijd vlak over het muurtje schieten, ook kun je blindelings schieten. Nadeel hiervan is wel dat de kans dat je mis schiet groter is dan normaal.

In het spel speel je nog met drie andere computergestuurde personages. Deze kunnen echter vervangen worden door echte spelers. Dit kan zowel naast je op de bank, of je kunt het nog met drie anderen online spelen. Op elk moment van de game kan iemand erbij komen en simpel ook weer weggaan. Gears of War is ook nog online te spelen met maximaal acht spelers, je zult dan twee teams hebben met vier spelers.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Gears of War nieuwsberichten

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner