God of War II

God of War II
13/03/2007
Hack and slash, Action adventure
nee
PlayStation 2

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

God of War 2 speelt zich af na de gebeurtenissen van deel 1. Kratos verpulvert elke stad als oorlogsgod. Maar wanneer hij de laatste restjes van Rhodos van de aarde wil vegen wordt hij in de val gelokt door Athena en Zeus.

Kratos verliest al zijn goddelijke krachten zodat Zeus hem persoonlijk naar de onderwereld kan sturen. Je word uit de onderwereld geholpen door de titanen die Zeus niet mogen. Als sterveling moet je wraak nemen op Zeus. De enige mogelijkheid om deze taak te voltooien is door naar de Sisters of Fate te gaan. Zo kan je terug in de tijd waardoor jij jouw lot kan bepalen.

Uiteraard is deze opdracht niet makkelijk want de sisters moeten jou helemaal niet. Je zal weer als sterveling moeten vechten tegen mythologische gedrochten en helden die niet meer bang zijn voor een ex-god. Je krijgt ook weer je twee zwaarden en magische aanvallen tot je beschikking. In deel 2 is alles groter, beter en mooier. Meer eindbazen, meer wapens en grotere omgevingen zijn maar enkele voorbeelden waarom deze game de lat in dit genre nog een stuk hoger legt.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner