Heavenly Sword

Heavenly Sword
12/09/2007
Action, Hack and slash
nee
PlayStation 3

Heavenly Sword wordt op dit moment ontwikkeld voor de Playstation 3. De game zou in eerste instantie verschijnen voor de Xbox 360, maar Microsoft heeft de titel afgewezen. Vervolgens zou het een launchtitel worden bij de Europese release van de PS3, maar de game is inmiddels uitgesteld tot het derde kwartaal van 2007.

In Heavenly Sword speel je met de jonge vrouwelijke strijder Nariko. Je vecht tegen het binnenvallende leger van Koning Botan en Nariko is uit op wraak. Wraak voor de krijger die het Hemelse Zwaard (Heavenly Sword) tot op de dood verdedigd heeft, en wraak voor haar vader die ook vermoord is door het leger van Botan. Om zich tegen de overvloed van vijanden te kunnen verzetten, gebruikt Nariko het Magische zwaard zelf. Ondanks het feit dat het een erg machtig wapen is, neemt het wapen ook het leven van iedereen die het aanraakt. Ze moet dus snel zijn met haar wraakactie, voordat het noodlot haar voor is.

De animaties in het spel zien er perfect uit en je ziet dat de ontwikkelaars echt oog voor detail hebben. Ook is de omgeving bijna volledig interactief. Zo zullen er tijdens je gevechten obstakels gesloopt worden en kun je ze vaak zelfs als wapen gebruiken. Ook kun je schilden en wapens van gedode vijanden afpakken en deze gebruiken.

Maar natuurlijk blijft het Hemelse Zwaard het machtigste wapen in de game. Het zwaard kan drie verschillende vormen aannemen. Zo kun je het als twee losse zwaarden gebruiken, waardoor je erg snel kunt vechten. Andere mogelijkheid is je aan een ketting te hangen, waardoor je vanaf lange afstanden vijanden kan aanvallen. De derde en laatste vorm is het Power Sword, dat duidelijk langzamer is dan de andere twee, maar wel zeer harde klappen uitdeelt. Je kan tijdens de gevechten gewoon tussen deze drie modes wisselen, wat dus zorgt voor een ongekende hoeveelheid combo’s.

Erg veel is er nog niet bekend over deze game, maar als we uitgaan van de informatie en screenshots die er nu zijn moet dit echt een fantastische game worden. Het enige minpuntje is het feit dat de game is uitgesteld naar het derde kwartaal van dit jaar, want dit was echt een geweldige launchtitel geweest.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner