killer7

killer7
PlayStation 2: 15 juli 2005, Gamecube: 15 juli 2005, PC: herfst 2018
Action, First-person shooter
nee
PC, PlayStation 2, GameCube

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

 Killer 7 is een on-rails first person shooter die in 2005 eerst voor Nintendo GameCube uitkwam en later ook op de PlayStation 2 verscheen.

Het spel vertelt het verhaal over de eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad, die uitgevochten wordt door Harman Smith en Kun-lan. In het verhaal neemt Smith de vorm aan van een oude huurmoordenaar in een rolstoel. In de normale spelwereld kan hij echter de vorm aannemen van een zevental personages, welke allemaal hun unieke eigenschappen hebben.

Die eigenschappen zijn nodig om de vele puzzels die het spel rijk is op te lossen. Naast de unieke eigenschappen van de personages zijn er ook diverse ringen te vinden in het spel. Ook deze helpen je bij het oplossen van puzzels, omdat iedere ring ook een bepaalde gave met zich mee draagt.

Killer 7 kent een aparte vormgeving, waarbij de grafisch cell-shaded zijn. In de spelwerelden is er weinig detail, maar door het goede kleurgebruik wordt dit gemaskeerd. Daarnaast staat de game bekend vanwege de Heaven Smiles. Deze vijanden cre√ęren een beklemmede sfeer.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste killer7 nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner