Lair

Lair
30/08/2007
Action, Flight
nee
PlayStation 3

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

In het jaar 2005 werd Lair door uitgever Sony Computer Entertainment als een zéér hooggeanticipeerde game uit de doeken gedaan. Men was lovend over de functies die de exclusieve PS3-titel met zich meebracht.

Zo konden we voor het eerst kennis maken met de bewegingsgevoelige elementen van de PS3-controller, oftewel de Sixaxis. Lair is bovendien ook compatibel met de draagbare spelcomputer van Sony, de PlayStation Portable.

In Lair kruip je in de huid van krijger Rohn die samen met zijn ontzettend sterke draak het kwaad moet bestrijden. Dit doe je zowel in de lucht als op de grond. Op beide areas kun je aanzienlijke schade aanrichten met je vuur- en windkrachten. Dit is noodzakelijk omdat er een oorlog is uitgebroken tussen twee koninkrijken: Mokai, het land waarvan de middelen volledig uitgeput zijn, en de Asylians, die in één van de laatste resterende rijkelijke, groene gebieden leven. Mokai is natuurlijk jaloers en boos tegen de Asylians en is ervan overtuigd dat ze hun land moeten innemen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner