LEGO Batman: The Video Game

LEGO Batman: The Video Game
23/09/2008
Action adventure, Platform, Puzzle
ja
PC, PSP, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Na het goede succes van de vorige LEGO-games (lees: Star Wars & Indiana Jones) komt ontwikkelaar Travellers Tales nu met LEGO Batman: The Videogame.

De game is gebaseerd op het personage Batman en vertelt de verhalen van hijzelf en zijn kornuit Robin, die tegen de ergste schurken uit het Batman-universum moeten strijden. Denk daarbij aan Catwoman, The Riddler en Poison Ivy. De twee schurken uit de recente Batman-film (The Dark Knight), Two-Face en The Joker, zitten ook in het spel verwerkt.

Qua gameplay is LEGO Batman: The Videogame vrijwel identiek aan haar voorgangers. De typische Batman-accessoires zullen logischerwijs een nieuw element vormen in deze komische LEGO-game. Wat dacht je van de ó zo bekende Batmobile, Batboat en Batwing? Ook kun je vanaf nu zwemmen, slingeren en vijanden oppakken om ze vervolgens kei hard neer te smijten.

Wanneer je de verhaalmodus hebt uitgespeeld, kun je je heil zoeken in de Free Play-modus. In deze modus kun je met twee personages naar keuze nieuwe objecten vinden en extras personages en accessoires vrijspelen. De game biedt overigens via Xbox Live, PlayStation Network of via de PC coöperatieve speelplezier.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner