LittleBigPlanet

LittleBigPlanet
27/10/2008
Adventure, Platform
ja
PlayStation 3

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

LittleBigPlanet is een unieke vrolijke platformgame die exclusief voor de PlayStation 3 is verschenen. De game draait om het bouwen van levels zodat je die zelf kan spelen en delen met de wereld.

Je speelt als een Sackboy waarmee je de levels moet doorkruisen. Dit zijn kleine schattige poppetjes die je helemaal zelf kan customizen. Hoeden, petten, jurken, korsetten, het is allemaal naar hartelust te veranderen. Met deze Sackboys (of Sackgirls) kan je van alles doen. Springen, gekke bekken trekken, elkaar slaan etc.

Naast je eigen oneindige fantasie bevat de game ook nog standaard 50+ levels die door de ontwikkelaars zelf in elkaar zijn gezet. Daarnaast kun je ook duizenden creaties van andere PlayStation 3-gebruikers downloaden waarmee je oneindig veel content voor je kiezen krijgt. Deze kan je dan met je vrienden online of thuis op de bank spelen.

De game ondersteunt dan ook een multiplayer voor vier personen. De dingen die je kan bouwen zijn bijna ongelimiteerd waardoor alleen je eigen fantasie in de weg zit. Je kan zelf de bewegingen, grote van de voorwerpen en de hoeveelheid obstakels bepalen. Zo kan je gigantische bewegelijke levels bouwen en zelfs baasgevechten en puzzels behoren tot de mogelijkheid. Je kan ook je eigen foto's met behulp van de 'PlayStation Eye' in de game verwerken. Ouderwets platformen op de manier die jij wilt. LittleBigPlanet is een game waarmee je honderden uren speelplezier kan gaan beleven.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste LittleBigPlanet nieuwsberichten

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner