Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
12/06/2008
Action, Stealth
ja
PlayStation 3

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is een stealth-action game welke exclusief is verschenen voor de PlayStation 3. Het spel is voorlopig het laatste deel dat gaat over de huidige verhaallijn.

In Metal Gear Solid 4 speel je wederom met de stokoude Snake, die is opgeroepen om Liqued Ocelot uit te schakelen, aangezien hij in een zogenaamde opstand zal treden. Je hulpje Otacon zal je tijdens deze bijna onmogelijke missie bijstaan. Wanneer Liqued weet te ontkomen blijkt er veel meer aan de hand. Danzkij een computersysteem wordt elke soldaat, elk wapen en elke veldslag gecontroleerd. Jij moet zorgen dat dit systeem niet in verkeerde handen valt.

MGS 4 draait om de stealth-gameplay. Dankzij handige gadgets zul je op je eigen manier professioneel te werk kunnen gaan. Je Octocamo zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de kleuren van de omgeving overneemt, waardoor de tegenstander je minder snel zal zien. 

Naast de singeplayer bevat MGS 4 ook een multiplayer. Er is DLC aangeboden voor enkele euro's, terwijl er in het spel al vijf maps en enkele modi verwerkt zitten.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner