Nights: Journey of Dreams

Nights: Journey of Dreams
25/01/2008
Action adventure
ja
Wii

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Nights: Journey of Dreams is een action-adventure game voor de Nintendo Wii. De game is het vervolg op Nights into Dreams..., welke in 1996 op de SEGA Saturn verscheen.

Nights: Journey of Dreams is een game waarin je de verhalen van de kinderen Will en helen meemaakt. Beide kinderen hebben problemen met hun ouders en komen in hun dromen samen in Nightopia. Nightopia wordt aangevallen door kwaadaardige wezen, genaamd de Nightmaren. Zij komen rechtstreeks uit het rijk der nachtmerries en worden aangevoerd door de slechterijk Wizeman.

Al snel raken Will en Helen bevriend met het wezen Nights. Samen met hem gaan ze zich verzetten tegen de Nightmarens en verzamelen ze Ideya, delen van de harten van Will en helen. In het spel zul je al vliegend zeven werelden moeten bezoeken. Je zult vooral bezig zijn met het verslaan van Nightmares, het vliegen door ringen en het verzamelen van Nightopians (inwoners van Nightopia).

Naas de singleplayer is er ook nog een multiplayer, waarin je met elkaar kunt spelen. Online is het mogelijk om een aantal minigames te spelen en Nightopians uit te wisselen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner