Resonance of Fate

Resonance of Fate
26/03/2010
RPG
nee
PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Resonance of Fate (End of Eternity voor Japan) is een RPG die zich afspeelt in de toekomst. De aarde is flink vervuild, maar een hoge toren met daarin een zuiveringsinstallatie biedt hulp. Toch heeft niet iedereen het even goed getroffen: bovenin leeft de elite van de maatschappelijke ladder in peperdure huizen, terwijl in de onderste regionen de welvaart een belangrijke rol speelt in de slechte leefomstandigheden van de armen.

De drie protagonisten Zephyr, Vashyron en Leanne zijn hunters die bereid zijn elke opdracht aan te nemen om een zakcentje te kunnen verdienen. Daarom zul je regelmatig een bezoekje brengen aan een van de vele dungeons waarin vijanden je de weg versperren.

Het vechtsysteem is zowel real-time als turn-based. Elk personage zit vast aan een metertje dat leegloopt wanneer je beweegt, aanvallen uitvoert of items gebruikt. Niet alleen is het belangrijk om rekening te houden met de richting van loopacties en de volgorde waarin de personages aanvallen, ook is het van belang op de juiste moment actiepunten in te zetten waarmee je op spectaculaire wijze een aantal keer achter elkaar het vuur op meerdere vijanden kunt openen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Resonance of Fate nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner