Supreme Commander

Supreme Commander
16/02/2007
Strategy
ja
PC, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Supreme Commander is het onrechtsreekse vervolg op Total Annihilation, van dezelfde ontwikkelaars, en kenmerkt zich vooral door zijn groteske veldslagen en het groot aantal eenheden waarmee gestreden kan worden. Supreme Commander wordt dan ook gezien als een revolutionaire game binnen het real-time strategy-genre.

Zo is het mogelijk om zowel uit- als in te zoomen om een goed overzicht te krijgen van het gebied waarin gestreden wordt en kan je zo makkelijker ingrijpen bij een aanval van de tegenstander. Daarnaast is de verscheidenheid tussen verschillende eenheden in Supreme Commander zeer groot. De game bevat zowel kleine grondtroepen als allesoverheersende superrobots en dat maakt de gameplay zo interessant.
 
Het verhaal speelt zich af in de 37ste eeuw. Gedurende duizend jaar hebben de drie grote fracties op de aarde, de Aeon Illuminate, de Cybran Nation en de United Earth Federation, oorlog gevoerd in een oorlog die in hun ogen rechtvaardig is. Geen enkele van de drie partijen denkt eraan te onderhandelen en deze oorlog werd dan ook snel de 'eeuwige oorlog' genoemd. Na jaren van strijd lijkt de oorlog nu zijn hoogtepunt te hebben bereikt en lijkt het einde en de tevens laatste confrontatie nabij. Onder jouw leiding zal er maar een van deze fracties overwinnen. Aan  jou de keuze welke dat zal zijn...

 

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner