The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - The Game

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - The Game
20/10/2011
Action adventure, Platform
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, 3DS

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - The Game is grotendeels hetzelfde als de gelijknamige film. Het start allemaal wanneer Kuifje, de Brusselse reporter, zich op een rommelmarkt bevindt.

Daar koopt Kuifje een model van de Eenhoorn, een 17de eeuws Frans oorlogsschip. Hij blijkt niet de enige zijn die zich voor het modelschip interesseert, want al snel duikt er een man op die het voor elke prijs van hem wilt overkopen. Daar gaat hij niet op in en ontdekt een mysterieus parkament binnenin het schip. Meteen na die ontdekking wordt hij door dezelfde man van eerder bestolen. Vanaf dat moment gaat Kuifje op zoek naar het mysterieuze geheim van de Eenhoorn.

De singleplayer is grotendeels een 2D-platformer, maar er wordt om de zoveel tijd omgewisseld naar 3D-beelden. Tevens brengt het je naar veel verschillende gebieden. Naast de campagne bevat het spel een coöperatieve mode en uitdagingen. De co-op speelt zich af in de dromen van Kapitein Haddock en laat toe om samen met een vriend nog meer 2D-levels te spelen. In de uitdagingen moet je onder andere met een motor de vrachtwagen van je tegenstander uitschakelen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner