Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 2: Among Thieves
16/10/2009
Action adventure
ja
PlayStation 3

Ratings

Stem (1 stem)

100

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Uncharted 2: Among Thieves is een action-adventure game welke exclusief voor de PlayStation 3 is verschenen. De game is het directe vervolg op Uncharted: Drake's Fortune, dat in 2007 uitkwam. Wederom moet Nathan Drake weer alles uit de kas halen om alles tot een goed einde te brengen.

Uncharted 2: Among Thieves gaat over de geheimen van ontdekkingsreiziger Marco Polo. De beste man heeft namelijk op zijn sterfbed merkwaardige dingen gezegd die kunnen leiden tot een grote schat. Het spel speelt zich af in India, maar ook in de hoge bergen van Tibet. In het spel komen nieuwe personages voor, maar ook oude personages uit het vorige deel komen weer tevoorschijn.

De game kent enkele nieuwe toevoegingen waaronder het toepassen van stealth-elementen en het free-climbing systeem. De game kent ook een geheel nieuwe engine die speciaal voor het spel is ontwikkeld. Ook kent Uncharted 2: Among Thieves een online-mode, in tegenstelling tot het eerste deel. Hierin kun je coöperatief aan de slag, maar ook competitief.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Uncharted 2: Among Thieves nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner