hotness 0
News

0.4% PS4's defect; sabotage bij productie in China?

Gepost door

De PlayStation 4 is inmiddels gelanceerd in de Verenigde Staten en dit ging over het algemeen heel aardig. De console is al omarmd door het grote publiek en dit doet Sony dan ook meer dan goed. Het is bij een lancering altijd afwachten wanneer de eerste problemen zich voordoen. Het lijkt er echter op dat Sony het aantal problemen goed heeft weten in te perken.

Volgens Shuhei Yoshida van Sony is 0.4% van de verkochte consoles als defect aangegeven. Dit is een percentage waar Sony rekening mee heeft gehouden. Het miniscule percentage mag volgens de beleidsbepaler niet afdoen aan de gigantische positieve response die het bedrijf ontvangen heeft. De vraag is natuurlijk hoe het komt dat deze 0.4% defect is. Toeval?

Toeval of niet, vandaag lekte uit dat de productie van de PlayStation 4 in China wellicht is gesaboteerd.  Een FOXCONN-locatie zou uit protest voor de slechte werkomstandigheden de consoles hebben gesaboteerd. Dit is over het algemeen alweer even geleden, aangezien op 28 augustus dit gerucht voor het eerst naar boven kwam. Destijds was het statement als volgt:

''Aangezien FOXCONN ons niet goed behandelt, zullen wij de PS4 niet goed behandelen. De PS4 console die wij in elkaar zetten kan op z'n hoogst worden aangezet.''


Hieronder is het originele bericht te zien wat destijds werd gepost. Het is echter opmerkelijk dat het aantal defecte PS4's is vastgesteld op 0.4%. Tot nu toe lijkt de actie van de werknemers zijn vruchten dus nog niet af te werpen, maar wie weet zal dit langerzamerhand gaan gebeuren.

0 reacties op "0.4% PS4's defect; sabotage bij productie in China?"