hotness 0
News

2K geeft interessante statistieken van Evolve vrij

Gepost door

Terwijl GameQuarter achter de schermen druk bezig is om een fatsoenlijk oordeel te vellen over Evolve, heeft uitgever 2K Games een infographic vrijgegeven waaruit het nodige op te maken valt. Zo blijkt dat na een week spelen het aantal overwinningen van de monsters en de hunters meer dan aardig in balans is.

Het monster lijkt in 51,9% van de gevallen namelijk aan het langste eind te trekken. Dit betekent natuurlijk dat de Hunters in 48,9% van de gevallen een reden tot juichen heeft. Een belangrijke statistiek, daar Evolve eigenlijk valt of staat bij een goede balans.

Verder blijkt van de drie monsters de Goliath het meest populair te zijn. Het monster wordt in 37% van de gevallen gekozen. Deze statistiek is gebaseerd op de keuze van spelers die level 20 zijn gepasseerd. Hierdoor hebben zij nagenoeg allemaal toegang tot alle drie de monsters. Dit maakt de statistiek een stuk betrouwbaarder.

Van de hunters blijkt in geen enkel geval de eerste optie lang favoriet te blijven. Bij de level 20+ spelers is bij geen enkele klasse de optie die je aan het begin van het spel krijgt favoriet. Reden genoeg dus om door te blijven spelen en zo alle klasses vrij te spelen.

Dat het verder als monster meer dan handig is om stage 3 te bereiken, blijkt ook wel uit onderstaande statistieken. Het monster won in 76,7% van de games waarin het monster stage 3 bereikte. Dit tegenover de schamele 11,2% wanneer je nog in stage 1 bivakkeerde. Met andere woorden: het monster had destijds te maken met een stel idioten eerste klas, aldus ondergetekende.

0 reacties op "2K geeft interessante statistieken van Evolve vrij"