30XX gaat volgende maand in Early Access

30XX, een platform game die ogenschijnlijk inspiratie haalt bij Megaman en Mighty No. 9, zal op 17 februari verschijnen op Steam. Dat heeft Batterystaple Games laten weten middels een nieuwe trailer.

Net als zijn voorganger, 20XX, zal 30XX eerst in Early Access verschijnen, zodat spelers input kunnen geven op wat nog verbeterd of zelfs veranderd moet worden. ''Early Access was een enorme invloed op hoe 20XX gevormd werd tot iets speciaals,'' legt Batterystaple Games oprichter Chris King uit in een persbericht. ''En ons team kan niet wachten om de community terug uit te nodigen in het proces om ons te helpen om nieuwe hoogtes te bereiken met 30XX. Gelukkig is dat moment niet ver meer van ons verwijderd en doen we precies dat op 17 februari 2021. We kijken ernaar uit om fans hun stempel te laten drukken op de game met feedback en hun eigen designs in Maker Mode en hopen jullie mee te nemen op de rit.''

De Maker Mode die King benoemd is een nieuwe toevoeging aan de serie en is hun versie van de Level Editor, die naast de roguelike Arcade Mode en de traditionele level based Mega Mode zal verschijnen. En natuurlijk zie je alle drie in deze nieuwe trailer.

           
Discord

Hot
EnquĆŖte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner