hotness 0
News

343 Studios benadrukt geen Halo 5 uit te gaan brengen op PC

Gepost door

Vorig jaar lanceerde Halo 5: Guardians op de Xbox One en sindsdien zijn er geluiden dat de game wellicht naar de PC zou komen. Met de aankondiging van de Forge-modus voor de PC leek het erop dat de PC de game alsnog ging krijgen. 343 Studios heeft echter gezegd dat het geen plannen heeft voor een PC-versie.

De Forge-modus is een editor waarin spelers eigen mulitplayer maps kunnen ontwikkelen. Later dit jaar komt deze modus naar de PC, waarin spelers gratis in een hogere resolutie met muis en toetsenbord maps kunnen maken en zelfs kunnen uitproberen met vrienden. Helaas zal er geen matchmaking zijn, waardoor het zal blijven bij een tool voor Windows 10.

Met deze aankondiging leek het er wel op dat 343 Studios bezig was met een PC-versie van Halo 5, maar de studio heeft nogmaals benadrukt dat er geen plannen zijn. Op dit moment wordt er naast de Forge-modus hard gewerkt aan de Wild Hog en Warzone Firefight-DLC die in juni gratis zal verschijnen. Een eerste tease naar de nieuwe REQ-kaarten uit de update zijn hieronder de vinden.

Tot slot werkt de studio ook nog aan Halo Wars 2, waarvan we hopelijk meer van te zien krijgen op de E3.

 

0 reacties op "343 Studios benadrukt geen Halo 5 uit te gaan brengen op PC"