A Mortician's Tale is nu afgeprijsd via Itch

A Mortician's Tale
niet beschikbaar
nee
PC

Wanneer we het hebben over launchers voor digitale PC-games, zijn er heel wat namen die je kunt noemen. Origin, Steam, Epic Games Store, Rockstar launcher, Uplay en de Bethesda launcher zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Maar een naam die je zelden hoort vallen, is Itch.io.

Deze kleine speler in deze markt verkoopt dan ook geen The Divisions, The Witcher's, The Elder Scrolls of Grand Theft Auto, maar focust zich op de kleinste indie-ontwikkelaars. En een van die ontwikkelaars is Laundry Bear Games, die A Mortician's Tale heeft gemaakt. Dit spel kost normaliter $8.99, maar is nu tijdelijk met 35% in prijs verlaagd, waardoor je slechts $5.84. Gezien de game lovende kritieken van onder andere Kotaku kreeg, is dat geen geld! Je kunt dus op zijn minst even kijken of het wat voor je is.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Laundry Bear Games of Itch, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Itch.io

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner