hotness 0
News

Activision Blizzard doet opmerkelijke toevoeging aan personeelsbestand

Gepost door

Beginnende met Bobby Kotick is de top van Activision Blizzard gevuld met grote namen uit verschillende industrieën. En voor de titel van Chief Administrative Officer heeft men wederom niet gekeken in de game-industrie. De nieuwe medewerker die deze functie zal gaan vervullen binnen de uitgever kennen we namelijk niet vanwege entertainment, maar politiek.

Brian Bulatao was werkzaam in het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de VS in de periode dat Trump aan de macht was. Hier rapporteerde hij direct aan Mike Pompeo, de toenmalig minister van Binnenlandse Zaken en een van Trumps trouwste medestanders. Alleen hierom al kan hij worden gezien als een risicovolle keuze. Zijn naam zelf is echter verre van onbevlekt.

Bulatao kwam vorig jaar aan bod in een rapport van Inspector General Steve Linick over mogelijk illegale uitgaven van Pompeo. Hierin werd hij diens ''attack dog'' genoemd en neergezet als een pestkop. En dat krijgt nu een hoge rol in een bedrijf dat al onder vuur ligt door hoe het met werknemers omgaat...

0 reacties op "Activision Blizzard doet opmerkelijke toevoeging aan personeelsbestand"