hotness 0
News

Activision doet drumstel in de ban met nieuwe Guitar Hero Live

Gepost door

Activision heeft Guitar Hero Live uit de doeken gedaan. De game zal in de herfst van dit jaar verschijnen en zal daarnaast enkel een nieuwe gitaar ondersteunen. Alle oude instrumenten, inclusief drumstel, bas en microfoon, lijken plaats te moeten maken voor de nieuwe gitaar met in totaal zes knoppen.

De game wordt daarnaast niet ontwikkeld door Red Octane, maar door FreeStyleGames, de studio achter DJ Hero. In Guitar Hero Live wordt het spel beleefd vanuit een first-person perspectief. Daarnaast zijn alle cartoonachtige personages ingeruild voor 'levensechte' mensen.

Guitar Hero Live is daarnaast opgedeeld in twee modi: Live en TV. In het eerste speltype kruip je in de huid van de gitarist en kijk je het publiek regelrecht aan. Jouw prestaties zullen van invloed zijn op de reacties die je te verduren krijgt. Guitar Hero TV laat je meespelen met videoclips die door Activision worden aangeboden. In de trailer zagen we onder andere Sing van Ed Sheeran terug.

Zoals eerder gemeld is er een nieuwe gitaar ontwikkeld voor het spel. De fans zijn inmiddels gewend aan vijf verschillende kleuren knoppen, maar deze zijn nu ingewisseld voor twee rijen van drie knoppen. Van de basgitaar, drums en microfoon is niets meer te bekennen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de game inclusief gitaar een slordige €100,- kosten. Het spel zal voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en Wii U verschijnen.

0 reacties op "Activision doet drumstel in de ban met nieuwe Guitar Hero Live"