hotness 0
News

Activision ontslaat hoofdmensen van Infinity Ward

Gepost door

De relatie tussen uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward lijkt in een crisis te zijn beland. Jason West, president van Infinity Ward, en studiohoofd Vince Zampella hebben beide aangegeven niet langer meer tot het team te behoren. Ze zijn door Activision op staande voet ontslagen en zijn dus werkloos.

De enige officiƫle verklaringen die vooralsnog is verschenen is er eentje van het Activision kamp. Hoewel Activision geen namen noemt, zegt de uitgever de 'contractbreuk en ongehoorzaamheid' van twee Infinity Ward werknemers te zullen onderzoeken. Activision verwacht echter niet dat dit voorval invloed zal hebben op de studio.

Website G4 geeft aan dat er wel degelijk problemen zijn. Een heus politiekorps stond namelijk op de stoep van Infinity Ward en zorgde voor de nodige spanning en verwarringen binnen de studio zelf. Ward en Zampella waren na het gesprek met Activision bovendien nergens meer te bekennen. Geruchten gaan dat Infinity Ward geen beloning heeft gekregen voor het gigantische succes van Call of Duty: Modern Warfare 2, wat de spanningen tussen beide partijen heeft aangewakkerd.

Het verhaal bestaat vooralsnog uit een overvloed aan geruchten en een tekort aan verklaringen, dus het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is.

0 reacties op "Activision ontslaat hoofdmensen van Infinity Ward"