hotness 0
News

Adembenemende fanart The Last of Us; inspiratie voor het vervolg?

Gepost door

Krijgt The Last of Us nu wel of geen sequel? De fans hopen er in ieder geval wel op, wat wordt versterkt door de vele fanarts die verschijnen. De concept artist van The Last of Us, Marek Okon, heeft een fanart in elkaar geknutseld waarop we een volwassen Ellie zien, inlcusief zijn eigen gedachtes rondom het vervolg op The Last of Us.

"We hebben allemaal de verhalen gehoord. De verhalen over een meisje die immuun is voor deze gekte. We wisten echter ook dat deze verhalen niets meer dan dromen waren, sprookjes welke worden verteld bij het kampvuur.

Het feit dat ik deze verhalen geloofde gaf aan hoe erg ik wanhoopte. Ik moest dat meisje vinden. Jij, jij hebt me gevolgd tijdens deze hopeloze reis. Jij koos ervoor. Sommige van jullie betaalden de ultieme prijs voor dit. Maar hier zijn we, we hebben het meisje gevonden. We hebben hoop.

Wees voorzichtig en laat haar je niet bijten."

Okon probeerde te bedenken hoe de toekomst er voor Joel en Ellie uit kon zien. Ellie, enkele jaren ouder, oefenend op haar gitaar, achtervolgd door een vrouw die niet zal stoppen totdat ze een geneesmiddel heeft gevonden zodat ze haar geliefden kan redden. Onderstaande fanart is dan ook geen bevestiging van The Last of Us 2, maar een persoonlijk beeld.

Creative director Neil Druckmann liet via Twitter weten dat hij de fanart meer dan geweldig vindt. Sterker nog, hij zou het spelen. Okon reageert hierop dat miljoenen anderen het ook zouden spelen.

Laten we met zijn allen duimen dat deze fanart een eventueel vervolg inspireert. Schroom daarnaast niet om je eigen fanart te maken en online te gooien! Misschien vormt het wel de basis op een vervolg. Zo niet, dan heb je altijd nog een mooie wallpaper.

0 reacties op "Adembenemende fanart The Last of Us; inspiratie voor het vervolg?"