After the Fall verschijnt in de zomer

After the Fall, een VR FPS die zich het makkelijkst laat omschrijven als VR Left 4 Dead, zal in de zomer van dit jaar verschijnen voor PlayStation VR, PC VR en (opvallend genoeg) nog onaangekondigde VR-platformen.

Dit nieuws werd niet stilletjes gedeeld via een berichtje op FaceBook op de website van het spel. In plaats daarvan ging het gepaard met een actievolle nieuwe cinematic trailer, die ons een idee geeft van het soort gameplay dat we straks kunnen verwachten.

“Sinds de eerste conceptfases draaide After the Fall al om de samenwerking tussen VR-gamers – ongeacht het systeem waarop ze spelen – door volledige cross-platform multiplayer-functionaliteit. In een tijd van wijdverbreid sociaal isolement voelt dat doel relevanter dan ooit,” aldus Richard Stitselaar, Studio Director bij Vertigo Games. “We zetten nu met veel plezier de volgende stap in onze campagne, waarbij we meer spelers uitnodigen in de game. In de aanloop naar de lancering zullen we nog meer details over de game onthullen.”

After the Fall zal zich volledig laten besturen middels motion controls, waarbij gedacht kan worden aan de knuckles of de PlayStation Moves. Of dit betekent dat een traditionele controller hierom niet ondersteund wordt moet nog blijven, maar lijkt wel aannemelijk.

 

           
Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner