Alawar teaset nieuwe game

Alawar Detective Game
2021
niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

Alawar is een samenwerking aangegaan met het Russiche Wooden Monkeys Studio voor een voor nu nog naamloze nieuwe videogame. Hiervan werden wij zojuist geïnformeerd door de uitgever.

Hoewel we nog geen naam van de game hebben, hebben we wel al kleine beetjes informatie. Zo valt in de e-mail die wij ontvangen hebben te lezen dat de game gepland staat voor volgend jaar en een vrouwelijke detective in de hoofdrol zal hebben. Daarmee is echter ook alles wat we weten gezegd. Desondanks willen beide bedrijven nog graag een duit in het zakje doen.

''We zagen direct potentieel in de nieuwe game,'' aldus Alawar CEO Sergey Zanin. ''Diens opwindende gameplay en sterke hoofdpersoon maken het aantrekkelijk en toegankelijk voor een groot detectiveliefhebbend publiek. We zijn verheugd om onze krachten te mogen bundelen met onze vrienden bij Wooden Monkeys en ze te helpen om dit juweeltje naar spelers wereldwijd te mogen brengen.''

Alawar mag dan wel blij zijn, maar bij Wooden Monkeys zal ook de nodige alcohol gevloeid hebben. Immers is Alawar een relatief bekende uitgever én geeft dit ze de kans om hun visie te realiseren. Iets wat je proeft in een citaat dat we kregen van Wooden Monkeys oprichter David Aramyan:

''We zijn zo blij om onze nieuwe titel te mogen onthullen, welke we maken met mensen die betrokken waren bij indiehits als Don't Feed the Monkeys en Beholder. Dat is een hoop verantwoordelijkheid voor ons. We zijn erg blij dat we niet enkel Alawars steun, maar ook hun ervaring in het ontwikkelen en uitgeven van verhalende projecten kunnen gebruiken zonder dat we het originele idee hoeven te wijzigen. Gebaseerd hierop zijn we er zeker van dat we een geweldig spel kunnen maken.''

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner