hotness 0
News

Alle Kingdom Hearts-titels zitten nu in één bundel

Gepost door

In slechts elf dagen verschijnt eindelijk Kingdom Hearts 3, dé langverwachte afsluiter van de serie zijn Xehanort-saga. Maar mocht je nou niet helemaal up to speed zijn, dan krijg je daar nu alsnog de kans toe.

Op het PlayStation Network is namelijk een bundel verschenen, die je voor € 109,- toegang geeft tot Kingdom Hearts 1.5 ReMIX, Kingdom Hearts 2.5 ReMIX en Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue, welke samen Kingdom Hearts: Final Mix, Kingdom Hearts: Re: Chain of Memories, Kingdom Hearts 2: Final Mix, Kingdom Hearts: Birth By Sleep Final Mix, Kingdom Hearts: Dream Drop Distance HD en Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage bevatten, evenals de cutscenes van Kingdom Hearts: 358/2 Days, Kingdom Hearts: Re: Coded en Kingdom Hearts χ Back Cover.

Mocht je hoofd nog niet gaan duizelen van deze KH-berg aan games, dan zal je blij zijn om te horen dat je voor deze prijs niet enkel alle reeds verschenen spellen ontvangt, maar ook Kingdom Hearts 3 zelf! Je bent dus daadwerkelijk in een keer klaar om de hele serie door te spelen en mag bij aankoop direct met alle eerdere delen aan de slag. Je krijgt bovendien ook nog een exclusieve PS4-theme en een speciale Keyblade voor KH3 als pre-order bonus.

 

0 reacties op "Alle Kingdom Hearts-titels zitten nu in één bundel"