Alles is onder de twintig euro in de nieuwe sale op PSN

Dat gamen duur is, hebben we langzamerhand vaak zat gezegd, net zoals dat sales daar vaak het antwoord op zijn. Maar waar sites als Fanatical, Humble Bundle, Green Man Gaming en Steam over elkaar heen buitelen op de pc, daar is het op de consoles vaak toch behelpen. Gelukkig zijn  echter ook daar zo nu en dan leuke aanbiedingen te spotten.

Sony heeft zo bijvoorbeeld nu een sale opgezet, waarin de deelnemende artikelen niet boven de € 20,- mogen uitkomen. En met 363 producten en kortingen die oplopen tot 83%, is daar keuze zat. Onze redactie heeft al even zitten rondsnuffelen en vond onder andere titels van Ubisoft, NIS America, Warner Bros, Konami, Bethesda, Bandai Namco, 2K Games en natuurlijk Sony zelf. Wil jij jouw collectie uitbreiden, dan lijkt dit dan ook het perfecte moment ons eens hier te kijken.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de deelnemende uitgevers, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: PSN

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner