hotness 0
News

Altijd wat te spelen dankzij de Games With Gold van augustus

Gepost door

Hoewel er op dit moment genoeg gebeurt in de wereld, is het een beetje stil in de gamesindustrie. Er komen weinig grote titels uit, waardoor het eigenlijk de ideale tijd is om dingen die je zijn ontschoten vanwege tijdgebrek. Daarom zijn de Games With Gold deze maand misschien extra interessant.

Microsoft maakte vanochtend namelijk bekend welke games we in augustus gratis kunnen downloaden. Voor de Xbox One is de Musou-fighting game Warriors Orochi Ultimate 3 de hele maand beschikbaar. In deze game hak je gigantische hoeveelheden vijanden in de pan met als doel de waves te overleven. WWE 2K16, die tot vanaf 16 augustus gratis is, is de tweede gratis game. De worstelgame heeft afgelopen jaar een nieuwe engine gekregen en wordt gedragen door icoon Steve Austin.

Voor de Xbox 360 zijn Spelunky en Beyond Good & Evil HD gratis. In Spelunky moet je je een weg banen door meedogenloze tunnels en in Byond Good & Evil HD speel je de remake van de cartoony actie-platformer die in 2003 voor het eerst verscheen op de consoles en PC.



 

0 reacties op "Altijd wat te spelen dankzij de Games With Gold van augustus"