Amazon Duitsland vermeldt Banjo-Kazooie voor Switch

Banjo-Kazooie (Switch)
TBC
niet beschikbaar
nee
Switch

Dat Banjo-Kazooie als speelbare karakters naar Super Smash Bros. Ultimate komen mag an sich al een klein wonder heten. Maar als we Amazon Duitsland mogen geloven is dat nog maar slechts het begin. De webwinkel heeft namelijk een pagina online gezet waar Banjo-Kazooie voor de Nintendo Switch gereserveerd kan worden.

Voor we massaal uit ons dak gaan is het belangrijk om te melden dat de kans groot is dat dit lek op een fout berust, zelfs als Amazon een historie heeft van games vroegtijdig lekken. De winkel zet namelijk vaker pagina's online voor games die nog enkel in fabeltjesland bestaan. En dat hoeft nu niet anders te zijn. Dit vermoeden wordt verder versterkt door het feit dat de releasedate als 31-12-2019 in het systeem staat, hetgeen een typische placeholder is bij gebrek aan meer informatie.

Een andere mogelijkheid, welke wordt geopperd door Game Rant, is dat deze listing is voor de Banjo-Kazooie-amiibo die op den duur zal gaan komen. Ieder karakter in Smash krijgt er immers een.

Dat een Banjo-Kazooie-game voor de Switch onwaarschijnlijk is, betekent overigens niet dat die onmogelijk is. Bayonetta werd ook door Nintendo gefinancierd, terwijl het IP hiervan bij SEGA ligt en sinds Rare onderdeel werd van Microsoft zijn ook nog verschillende projecten naar de GameBoy gekomen. Bovendien zijn er aanhoudende geruchten dat Nintendo en Xbox nauwer willen gaan samenwerken. Een IP van Microsoft die Nintendo bezoekt is in zo'n geval niet ondenkbaar.

Bron: Game Rant

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner