hotness 0
News

Animal Crossing brengt leven in de brouwerij met zijn eigen feestdagen

Gepost door

Of we de feestdagen dit jaar in enige capaciteit kunnen vieren, is dankzij het coronavirus nog maar de vraag. Maar voor zij die gezellig Animal Crossing spelen is er gelukkig een alternatief.

In de game van Nintendo heeft men namelijk zijn eigen feestdagen, die duidelijk inspiratie halen bij Thanksgiving en Kerst. Het Smakenfestijn wordt gevierd op 26 november, terwijl Speelgoeddag plaatsvindt op 24 december. De update die deze content toevoegt, is vanaf morgen te downloaden.

Gedurende het Smakenfestijn zal topkok Franklin verschijnen op het plein. Een voorwaarde hiervoor is wel dat je de servicebalie hebt gebouwd. Is dat gebeurd? Dan kun je de kalkoen helpen met het bereiden van een feestelijke maaltijd, waarvoor je een speciale verrassing krijgt.

Ook voor Speelgoeddag is de servicebalie vereist, maar ditmaal verschijnt niet Franklin, maar Jingle. Help hem met het bezorgen van cadeaus en je krijgt er zelf ook een. Maar als je daar niet op wil wachten, valt er al eerder iets te vinden. Gedurende de maand december kun je namelijk speelgoed kopen in Hooks Hoek en feestelijke kleding in de winkel van Able-zusters. Bovendien zul je op versierde bomen stuitten, welke de plannen voor feestdagmeubels bevatten. Let wel op: het assortiment blijft hetzelfde van 1 tot 25 december, maar verandert van 26 tot 31 december.

Alsof bovenstaand nog niet genoeg was, zal de komende update meer toevoegen dan enkel twee feestdagen. Spelers kunnen nieuwe emoties en extra haarstijlen kopen, die worden getoond in de trailer die onderaan dit bericht staat. Hiernaast krijg je de mogelijkheid om je opslag uit te breiden naar 2400, al heb je daar wel het grootste huis voor nodig, dat bovendien volledig afbetaald moet zijn.

Weet je niet goed wat je moet doen met de nieuwe feestdag meubels? Neem een dutje en je kunt in dromen willekeurige eilanden bezoeken. Of je importeert ze met de nieuwe tool die in de Nintendo eShop staat. Hiermee wordt het eindelijk mogelijk om je karakter en alles wat erbij hoort over te zetten naar een andere Switch.

Moet je oudjaar dit jaar noodgedwongen alleen vieren? Zelfs dan kun je terecht bij New Horizons. Op 31 december wordt vanaf zeven uur in de avond afgeteld naar het nieuwe jaar.

           

0 reacties op "Animal Crossing brengt leven in de brouwerij met zijn eigen feestdagen"