hotness 0
News

Apple onthult iPhone 4

Gepost door

Apple heeft de vierde generatie iPhone onthuld. De iPhone 4 werd gisteren aangekondigd op Apple`s Developers Conference in San Francisco. In vijf landen zal de nieuwe iPhone al op 24 juni worden uitgebracht.

De iPhone heeft een ware metamorfose ondergaan en ziet er een stuk anders uit dan de vorige multimedia smartphones die Apple op de markt heeft gebracht. Het apparaatje is aan de voor en achterkant gedeeltelijk van glas en staal langs de zijdes. Volgens Steve Jobs, de grote man van Apple die de iPhone 4 presenteerde, heeft hij wat weg van een oude Leica camera.

Met een dikte van 9,3 millimeter, is het tevens een van de dunste smartphones op aarde. Verder zijn er tal van nieuwe functies die de iPhone 4 interessant maken. Zo is de camera verbeterd en heeft deze een veel grotere dichtheid. De iPhone bevat de A4 processor die ook in de iPad zit. Hierdoor heeft hij een veel langere batterijduur.

Ook aan ons gamers is gedacht. De iPhone maakt namelijk gebruik van een gyroscoop. Deze zit waarschijnlijk in de telefoon ingebouwd. Hierdoor zou hij perfect zijn voor gaming, aldus Steve Jobs. Verder ging Jobs niet exact op de gaming mogelijkheden in, maar gaf hij wel aan dat het beeldscherm van een betere en mooiere kwaliteit zal zijn. Tot slot zal het iPhone OS 4 vanaf 21 juni voor alle iPhones beschikbaar zijn. De iPhone 4 wordt op 24 juni in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Frankrijk, Japan en Duitsland gereleased. Een releasdatum voor de BeNeLux is nog niet bekend.

0 reacties op "Apple onthult iPhone 4"