hotness 0
News

Assassin's Creed: Brotherhood geëerd voor verhaal

Gepost door

In de jaarlijkse prijsuitreiking van de Writer's Guild of America ging Assassin's Creed: Brotherhood met de hoofdprijs lopen.

De Writer's Guild of America (WGA) neemt sinds enkele jaren ook games op en reikt specifiek een prijs uit voor het beste verhaal. De vorige winnaars werden niet zonder enige controverse aangekondigd, vermits de genomineerden eerder onbekende games waren die niet altijd bekend stonden voor hoogstaand schrijfwerk. Nu is echter aan het licht gekomen dat de WGA enkel aangesloten schrijvers in overweging kan nemen. Ook moeten de ontwikkelaars de scripts zelf insturen om in aanmerking te komen. Het zou onhaalbaar zijn voor de WGA om élke game in een bepaald jaar te spelen.

Daarom werden enkele kleppers zoals Mass Effect 2 en Red Dead: Redemption niet opgenomen in de lijst, hoewel die games bekend staan voor hun uitmuntende verhalen. De eer gaat dit jaar naar Assassin's Creed: Brotherhood. De verantwoordelijken voor het schrijfwerk werden door de WGA geëerd in een officiële ceremonie.

0 reacties op "Assassin's Creed: Brotherhood geëerd voor verhaal"