hotness 0
News

Assassin's Creed: Valhalla krijgt een hoop extra raids

Gepost door

Heb jij al de Platinum Trophy van Assassin's Creed: Valhalla binnengehaald, maar ben je eigenlijk nog niet klaar met het spel? Dan heeft Ubisoft nu het perfecte excuus om erna terug te keren.

Met de update van gisteren heeft het namelijk River Raids geïntroduceerd, een nieuwe gamemodus die de raids die al in de game zaten naar een hoger niveau tilt. Nadat spelers in-game Vagn hebben ontmoet en een Jomsviking-luitenant hebben gerekruteerd, krijgen ze toegang tot een tweede schip vol Jomsvikings om mee de rivier af te dalen, waar ze nederzettingen kunnen plunderen. Hierbij geldt dat de raids telkens lastiger worden omdat locaties elkaar waarschuwen en dat je eigen troepen niet na elk gevecht weer op magische wijze klaar voor het gevecht zijn. Dus terwijl je steeds grotere beloningen krijgt, groeit het risico mee. En als je verliest neem je jouw nieuwe loot niet mee.

Om je nieuwe krijgers zich thuis te laten voelen, is er nu de Jomsvikings Hall met drie levels. Hoe hoger je level, hoe beter de Jomsvikings die je aan je legertje toe kunt voegen. Want zelfs met de nieuwe uitrusting die je kunt krijgen, het nieuwe Great Sword en nieuwe vaardigheden, gebouwen en cosmetics, kun je deze raids immers niet in je eentje winnen.

           

0 reacties op "Assassin's Creed: Valhalla krijgt een hoop extra raids"