Atari geeft meer informatie over nieuwe Rollercoaster Tycoon

2018
Construction and management
nee
Switch

Atari heeft meer informatie vrijgegeven over de Rollercoaster Tycoon waar het bedrijf eind januari een openbare investeringsronde voor opzette. Een campagne die, voor zij die het interessant vinden, overigens nog steeds loopt.

Zoals eerder aangegeven is het plan van Atari om de game nog in 2018 naar de Nintendo Switch te brengen, wat deed vermoeden dat het een van de kleinere delen van de serie zou worden. Deze nieuwe informatie spreekt dat echter tegen.

We wisten al dat Rollercoaster Tycoon voor de Switch een career en sandbox mode zou bevatten, maar nu weten we ook wat we daarin moeten doen en welke middelen we daarvoor tot onze beschikking hebben. Zoals te verwachten was, moet je in de career mode verschillende scenario's doorspelen, waarbij een specifiek doel, bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid geld in een gespecificeerde periode verdienen, moet behalen. Hiervoor heb je honderdtwintig structuren tot je beschikking, vari√ęrend van eetkraampjes en toiletten, tot generieke attracties en achtbanen die je zelf naar smaak kunt aanpassen.

Deze titulaire thrill rides komen in zeven varianten: hout, metaal, gevleugeld, duik, versnelling, hyper en omgekeerd. Gamers kunnen deze bovendien maar liefst van vijftig kleurtjes voorzien, zodat elk achtbaan bij een van de vier thema's van de game kan passen. Deze zijn oasis, canyon, Alpen en tropisch. En het mooiste is dat je jouw creatie en de omgeving ook nog van dichtbij kunt bewonderen met de Ride Cam. Dat klinkt veelbelovend dus.

Bron: InsideGamer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner