hotness 0
News

Azur Lane: Crosswave krijgt nieuwe DLC

Gepost door

Ship waifu-game Azur Lane: Crosswave zal op 5 oktober vijf nieuwe karakters ontvangen die individueel of als een bundel kunnen worden aangeschaft. Dit mochten wij zojuist vernemen van uitgever Idea Factory.

Zoals alle karakters in dit spel, zijn de nieuwe dames geïnspireerd op echte gevechtsschepen. Concreet zijn die schepen Taihou, Formidable (hieronder te zien), Roon, Le Malin, en Sirius. Dat is echter niet alles wat de DLC ontgrendelen. Per DLC van $7.99 krijg je namelijk het titulaire schip, drie support schepen én extra verhaal dat om jouw nieuwe aanwinst draait. Het zou dan ook niet verwonderlijk zijn als je besluit dat je alle DLC wilt. Idea Factory heeft daarom tegelijkertijd een bundel aangekondigd.

Deze Character Bundle bevat alle vijf uitbreidingen voor $33.95. Dat is een korting van 15% ten opzichte van als je ze los koopt. Of deze prijzen en de kortingen ook representatief zijn voor Europa is op het moment van schrijven niet duidelijk, maar dit is doorgaans wel het geval bij titels van deze uitgever. Omcirkel de datum dus maar op je kalender.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Azur Lane: Crosswave krijgt nieuwe DLC"