Bandai Namco leert ons meer over Dragon Ball Z: Kakarot

In Dragon Ball Z: Kakarot beleven we wederom het verhaal dat we kennen van de anime en de vele, vele Dragon Ball-games die het voorgingen. Het zou je dan ook vergeven zijn als je overweegt het spel om die reden te laten schieten. Bandai Namco wilt echter graag een kans om je op andere gedachten te brengen.

Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat deze nieuwe trailer behoorlijk overtuigend is. Niet enkel ogen de o zo bekende karakters erg goed, maar de gameplay wordt ontzettend de hemel in geprezen. Zo is er een wereld die je tussen de matpartijen door kunt verkennen voor sidequests en heb je in gevechten geen onzichtbare muren. Bovendien zal je, net als Goku, regelmatig moeten strijden tegen een vijand die feitelijk sterker is dan jou. Lukt het je om jouw limieten te doorbreken?

Wat nog het meest opwindende is, is dat Kakarot meer doet dan het verhaal van de anime opnieuw vertellen. Middels eerdergenoemde sidequests krijgen we gloednieuwe avonturen, waarvoor ook karakters uit de oorspronkelijke Dragon Ball-serie zijn opgetrommeld. Zo zien we bijvoorbeeld Eighter, Launch en Nam de revue passeren. Hoe groot hun impact op het geheel zal zijn valt te bezien, maar het is een leuke knipoog voor de meest hardcore fans van de franchise.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner